dijous, 16 de gener del 2014

Via Lúdica

Hola rossinyols,
Aquesta setmana la Wanting i jo vam decidir buscar un espai on anar a jugar a jocs de taula, ja que a les dues ens encanta. Buscant per aquí Girona vaig trobar una ludoteca a la zona de Palau i vam anar allà, el que passa que veient que tot era per a nens petits vam marxar. Com a pla B li vaig proposar d'anar a la ludoteca de Salt, que és una de les que conec, i va acceptar la idea. Quan erem allà les noies que organitzen l'espai ens van explicar que la gent que hi va està inscrita però que no hi havia cap inconvenient en que hi anéssim algun dimecres que és quan els infants i van amb les famílies, ja que si entravem en aquell moment, ens trobariem amb nens molt petits que tota l'estona estarien pendents de nosaltres. Les noies però, molt amables ens van proposar un lloc que es dediquen a la venda de jocs de taula a Salt mateix i que tenen un espai de taules per provar-los. L'espai es diu Via Lúdica i l'únic que demanen és que consumeixis alguna cosa.
Allà hi havia jocs de tota mena i la veritat és que no en coneixia cap dels que vaig veure, ja que el noi em va dir que són jocs que només venen les botigues especialitzades.
Vam jugar al Fantasma Splitz, que el podeu veure a la foto. També vam jugar al Dobble i per últim a The Island.
Tant a la Wanting com a mi ens va agrada molt el lloc, amb nois molt atents que ens explicaven les istruccions de cada joc i hem decidit que hi anirem algun altre dia.
Per les pròximes sessions, hem decidit apuntar-nos a un taller de scrpabooking, origami, feltre, reciclatge, etc. que fen en el mateix local tots els dilluns.
Us recomano aquest espai als que us agradin els jocs de taula. Qui vulgui apuntar-se amb nosaltres a aquest taller, hi està totalment convidat.
Fins la pròxima!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada