divendres, 7 de març del 2014

Amb l'Arola i la Betsabé!

Hola rossinyols,
Avui la Wanting i jo hem quedat amb l'Arola i la Betsabé, que feia molts dies que ho teniem pendent.
Com que feia mal temps no hem pogut fer el que teniem pensat, que era anar a jugar a bàsquet o a volei i tot i que ja hi hem anat alguna vegada, hem decidit ensenyar Via Lúdica a la Betsabé i l'Arola i així conèixer-nos d'una forma més divertida com són els jocs.
Hem jugat a dos jocs de cartes un dels quals ja coneixiem la Wanting i jo. Eren jocs de rapidesa i per variar, va guanyar la Wanting.
Després vam decidir jugar a un joc més entretingut que es deia Catan i tractava de formar pobles a partir de materies primeres com són: fusta, argila, llana i roca. 
La veritat és que ens ho vam passar molt bé i totes vam coincidir en que ens haviem caigut molt bé i que tornariem a quedar més vegades juntes.

Fins la pròxima!!


3 comentaris:

  1. Hola!!! som l'Arola i la Betsabé hem revisat el vostre blog i ens ha agradat molt. Nosaltres també ens ho vam passar molt bé. I ens agradaria quedar un altre dia. Que us sembla???

    ResponElimina
  2. Hola!!! som l'Arola i la Betsabé hem revisat el vostre blog i ens ha agradat molt. Nosaltres també ens ho vam passar molt bé. I ens agradaria quedar un altre dia. Que us sembla???

    ResponElimina
  3. Hola Arola i Betsabé, nosaltres també hem visitat el vostre blog. Ens sembla super bé la idea de tornar a quedar amb vosaltres. Ens posem en contacte i parlem per quedar un dia d'acord? :)

    ResponElimina